Rådgivning

Beteenderådgivning och problembeteendeträning - skräddarsytt för dig och ditt djur

Beteenderådgivning innebär att du som djurägare får etologiska råd och vägledning för hur du och ditt djur ska komma vidare i er relation och vardag. Under problembeteendeträningen tränar vi tillsammans utefter en noggrant genomtänkt träningsplan för att nå era mål - som såklart har ditt djurs välmående i fokus.


Hur går det till?

Du bokar enklast tid för rådgivning och/eller träning via kontaktformuläret som går att hitta under "Boka tid". Där beskriver du kort vem ditt/dina djur är och vad ni söker hjälp för. När jag läst din förfrågan återkommer jag med tidsförslag och vi bestämmer en tid för rådgivning/träning. Under rådgivningen ställer jag fler frågor kring ditt djur för att utreda orsaken till problembeteendet och kommer med rekommendationer om hantering och träning.


På plats eller via telefon

För er som bor i Linköpingsområdet kan rådgivningen ske på plats utan extra kostnad, för er i övriga delar av landet sker kontakten i första hand via telefon eller videosamtal. Bokningar för träning kräver däremot att vi kan ses och träna tillsammans. Om du bor utanför Linköpingsområdet och inte har möjlighet att ta dig hit för träningen så tillkommer därför en kostnad för resan.


Vad kostar det?

Jag tar 900 kr i timmen för rådgivning och träning. Kostnaden debiteras per halvtimme aktiv rådgivnings- eller träningstid. Om du önskar rådgivning/träning utanför Linköpingsområdet tillkommer en kostnad för resan som beror på resetid och transportkostnad. Exemepelvis blir alltså priset av 30 minuters rådgivning via telefon 450 kr. Kostnaden betalas i efterskott  inom 30 dagar via faktura.


För dig som är student eller pensionär gäller ordninarie pris med 20% rabatt.


Vad ingår i priset?

- En djupgående orsaksutredning kring ditt djurs beteende och välmående

- Tid för rådgivning/träning

- En handlingsplan med konkreta tips/träningsråd


Kostnadsfri uppföljning

För dig som haft rådgivnings- eller träningstid hos mig erbjuder jag kostnadsfri uppföljning av er handlingsplan via mejl eller telefon.


Din kvalitetsmärkning

Jag är medlem i föreningen Sveriges akademiska etologer, vilket förutom en grundlig utbildning inom ämnet djurs beteende innebär att jag följer vår yrkeskodex. Kodexen garanterar dig att jag kommer att värna om ditt djurs välmående från det etologiska perspektivet och grunda mig på uppdaterad vetenskap och praktisk kompetens.

KONTAKTINFORMATION

ADRESS

Apelgatan 7, 582 46 Linköping

MEJL

emotionsetologen@gmail.com

TELEFON

070-26 19 344