RÅDGIVNING & TRÄNING

Beteenderådgivning

Det första steget


Vill du få hjälp med ditt djurs beteende? Under rådgivningen tittar vi på orsaken till ditt djurs beteende och hur eventuella oönskade beteenden kan hanteras. Målet är att ditt djur ska må bra och ni får en fungerande vardag tillsammans.


Pris 30 min - 450 kr

Pris 60 min - 900 kr

Bokning sker via Etolog.se. Välj orsaksgrupp "Astrid Söderquist" och antingen hembesök (Östergötland) eller distansrådgivning under besöksorsak.

Problembeteeendeträning
Hjälp på vägen


Praktisk träningshjälp för dig som tidigare haft rådgivning hos mig. Om din hund exempelvis gör utfall i hundmöten eller blir stressad av att lämnas ensam så behöver den ofta hjälp att ändra inställning till den tidigare jobbiga situationen. Du får hjälp att träna din hund på ett hundvänligt och långsiktigt hållbart sätt. Träningen kan ske både med och utan hundägaren närvarande - beroende på era behov och förutsättningar.


Pris 300 kr per tillfälle (60 min)

Mejla mig via bokning@emotionsetologen.se för att boka ett eller flera träningspass.

Ingen garanti - men goda förutsättningar för framsteg!


Jag kan inte garantera att ditt djurs problembeteende försvinner helt efter rådgivning och träning. Orsakerna bakom djurens beteende kan vara många och komplexa. Hur bra ditt djur svarar på våra åtgärder beror dels på det fysiskt hälsotillståndet och hur etablerat problembeteendet är. Det är lättare att förändra djurets beteende om du söker hjälp tidigt. Mitt löfte till dig som djurägare är att bara ta mig an fall där jag verligen känner att jag kan ha en positiv inverkan för dig och ditt djur!KONTAKTINFORMATION

OMRÅDE

Linköping, Östergötland

TELEFON

070-26 19 344

MEJL

info@emotionsetologen.se